Добредојде воДигитална банка

Ќе ги верификуваме информациите за идентитетот преку еден или повеќе официјални извори на податоци. Повеќе не е потребно физичко присуство. Креирај го својот дигитален идентитет и користи ги онлајн услугите на Капитал Банка.

5/5

Над 1K+ корисници

Сакате да користите банкарски услуги онлајн?

Создадете го Вашиот дигитален идентитет со eID и најавете се за користење на услугите на Капитал Банка без потреба да дојдете во филијала!

Директно поддржано од MasterCard

Нудиме создавање на сметка, ажурирање на податоци и други услуги.

Само неколку клика во апликацијата

Нашиот тим е тука за сите прашања

Најбрзиот начин до Дигитален идентитет

Се што треба да направите е да ја симнете eID апликацијата и да го верификувате Вашиот профил. Квалификуваниот електронски потпис може да се користи секогаш кога треба да се потпишат електронски документи со иста правна важност како и хартиените документи, своерачно потпишани. Тоа можат да бидат апликација за услуги на јавните институции, Договори, декларации, полномошно, итн.

0 +
Корисници
0 +
Платформи

Што е Дигитален идентитет?

Преку дигиталниот идентитет ја елиминирате потребата од посета на нашите филијали за користење на услугите.

Времето потребно за регистрација на далечина е пократко од 2 минути;
Методот за првична регистрација на далечина е сертифициран според eIDAS и има исто ниво на сигурност како и физичкото присуство;

Заштедувате време
90%
Заштедувате трошоци
100%

Банка во својот телефон!

Како да создадете Дигитален идентитет?

Навистина е лесно како 1-2-3.

01.

Симнете ја апликацијата

Симнете ја eID апликацијата за Вашиот мобилен телефон. Поддржани се Android и iOS мобилните уреди.

02.

Поднесете барање

Пополнете ги податоците за создавање на Дигитален идентитет. Потребен ви е важечки документ за лична идентификација – лична карта или пасош, Интернет конекција на вашиот паметен уред и мобилен број.

03.

Дигитални услуги

Користете го дигиталниот идентитет за услугите на Капитал Банка - отворање на трансакциска сметка, отворање на девизна сметка, ажурирање на лични податоци и други услуги.

Capital Bank AD | 2022 | Made with <3 by OnPoint Digital